Soehnle 63760 Body Balance Comfort Select

Soehnle 63760 Body Balance Comfort Select

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Soehnle termékek: Soehnle Személymérleg

Beurer BG 17 Személymérleg 9 615 Ft-tól Beurer BG 17 Beurer GS11 Személymérleg 6 000 Ft-tól Beurer GS11 Microlife WS 50 Személymérleg 5 500 Ft-tól Microlife WS 50 Beurer GS14 Személymérleg 6 200 Ft-tól Beurer GS14
Termékleírás
Digitális testanalizáló személymérleg vezeték nélküli kijelzõvel 150 kg Soehnle Comfort Select 63760 Test analizáló mérleg Body Balance Comfort Select

Rádió display nagy kijelzõvel
Személyre szóló cselekvés ajánlat könnyen érthetõ szimbólumokkal
Testsúly zsír- víz- vagy izomarány valamint energiaigény és BMI érték

Hogy Ön mindig az elsõ legyen! Sok mindent rejt az elegáns ruhája alatt - kívül feketén csillog belül egy szuper agy és emellett könnyen irányítható: az érzékelõ érintõ kezelõfelület egyszerűen kezelhetõ így a legrövidebb úton megtudhatja hányadán áll a fitnesz dolgában. Valamennyi fontos test-érték testsúly zsír- víz- vagy izomarány valamint energiaigény és BMI érték a többfrekvenciás bio impedancia méréssel (BIA) van meghatározva és kiértékelve. Hogy Ön a normán belül van-e megláthatja kényelmesen a grafikus trend görbékbõl amelyek áttekintést nyújtanak a legutolsó 90 napról. Ezeket az adatokat a mérleg rádió útján a mobil terminálba sugározza. A csapat másik feléhez tartoznak azok akiknek közvetlenül vezetékesen tudnak csatlakozni a számítógépükhöz. Egy USB kábel és a hozzávaló szoftver gondoskodik arról hogy a mérési eredményeit és analízisüket egyenesen a saját számítógépén megnézhesse és kényelmesen szerkeszthesse. A kis nagy kijelzõjű terminál még a készenléti üzemmódban is aktív és tájékoztat a pontos idõrõl és a hõmérsékletrõl. Hordozható és rugalmas ezért felállítható vagy a falra szerelhetõ. Az már senkit nem lep meg hogy 8 személyt névvel együtt felismer és rajta minden automatikusan indul és fejezõdik be.

Jellemzõk:
Többfrekvenciás bio impedancia mérés (BIA)
Testzsír arány izom tömeg és testvíz tartalom 0 1 %-os lépésekben
Méri a napi energiafogyasztást (kcal).
BMI érték (Body-Mass-Index)
Személyre szóló cselekvés ajánlat egyértelmű szimbólumokkal amellyel javíthatja a test-értékeit.
Rádió display nagy kijelzõvel és USB csatlakozóval (falra szerelhetõ)
A hosszú távú ellenõrzéshez trend jelzés.
A használói értékek és az összes analízis eredmény kezelése felügyelete és bemutatása a számítógépen.
Automatikus személyfelismerés név megadásával 8 személyig
Az utolsó 90 nap trendjének jelzése a test értékek hosszú távú ellenõrzéséhez.
Óraidõ kijelzés
Helyiség hõmérséklet jelzés
Be- és kikapcsoló automatika
Átkapcsolható kg st lb között
Túlterhelés jelzés
Csúszásgátló és biztos lábak
Választás 7 nyelv közül (D GB F I NL E SE)
Elemkimerülés jelzés.

Műszaki adatok:
Adatátvitel: USBAdatértékelés: WebportálAnyag: Műanyag biztonsági üvegAnyag (álló felület): Biztonsági üvegAutomatikus személy felismerés: 8Méret hossz: 335 mmMéret magasság: 29 mmMéret szélesség: 332 mmMérleg jellemzõk: Rádiójel vezérlésű kijelzõMértékegység: kg lb stMérési tartomány (max. ): 150 kgPontosság: 100 gSzín: Fekete/ezüstTestanalizáló funkciók: Súly BMI meghatározás Csontsúly Testzsír Testvíz IzomtömegTápellátás: A mérleg és a rádió terminál mindegyikéhez 3 db ceruzaelem szükséges (vele szállítjuk)Típus: Testzsíranalizáló mérlegSzállítás tartalma: MérlegRádió terminálSzoftverUSB-kábel6 elemHasználati útmutató.

Így is ismerheti: 63760BodyBalanceComfortSelect

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.